Vidal Grup llança una campanya anticrisi en les botigues Okey i Marc Crew

El grup ofereix un descompte directa en la compra d’una samarreta si a canvi el client entrega una samarreta usada. A la vegada, aquestes samarretes recomprades s’entregaran a una entitat perquè puguin integrar el gènere en les s

Vidal grup, a través de les seves botigues d'Okey i Marc Crew situades a Mollet, Badalona, Vic, Mataró i Manresa, llança una campanya anticrisi amb un toc solidari. I és que l'entitat ofereix un descompte directa en la compra d'una samarreta si a canvi el client entrega una samarreta usada. A la vegada, aquestes samarretes recomprades s'entregaran a l'Associació Humana, que porta a terme projectes a l'Àfrica, perquè puguin integrar el gènere en les seves pràctiques de comerç solidari i/o reaprofitament. En aquest sentit, els clients podran obtenir un descompte d'entre 2 i 10 euros per la samarreta usada.

Així, Xavier Vidal, director general de Vidal Grup, assegura que "estem contents de poder participar de la vida social i les seves necessitats més enllà del comerç, però amb allò que sabem fer, que és principalment difondre els valors de la moda i vestir a la gent". En aquest sentit, David Vázquez, director regional d'Humana, assegura que "realment, i avui més que mai, la demanda de roba usada en bones condicions és molt superior a la oferta".

 

Edicions locals