El delegat del Govern a Catalunya, Joan Rangel, visita les obres del parc de Can Mulà

Rangel ha estat acompanyat per l’alcalde Josep Monràs, que ha descrit el projecte d’aquest parc com “l’obra més important en ocupació i en efecte, ja que s’està posant una tanca més permeabl

El delegat del Govern a Catalunya, Joan Rangel, ha visitat aquest matí les obres de remodelació del parc de Can Mulà, que es porten a terme en el marc del Fons Estatal d'Inversió Local. En aquest sentit, segons l'alcalde Josep Monràs el projecte del parc és "l'obra més important en ocupació i en efecte, ja que s'està posant una tanca més permeable i s'està millorant l'accessibilitat". Monràs també ha explicat que les obres tenen un cost de poc més d'un milió d'euros i que donen treball a unes 25 persones. Així, durant la seva visita, Rangel ha pogut comprovar l'estat de les obres del parc on s'està substituint la tanca del parc per un model que integri millor la zona a la ciutat, la renovació i adaptació de tots els accessos i la creació d'una nova entrada al parc als Quatre Cantons.

En quant al Fons Estatal d'Inversió Local (FEIL), Monràs ha destacat que "té un efecte important per la ciutat", i que aquest programa està portant "promoció econòmica i sostenible a la ciutat". En aquest sentit, l'alcalde ha explicat que entre les obres del FEIL i les que duu a terme l'Ajuntament "no es pot anar més enllà de 200 metres sense veure una obra pública". El delegat del Govern a Catalunya ha explicat que "una aliança entre el Govern i els Ajuntaments no pot acabar sense èxit", i que el Fons Estatal d'Inversió Local està complint els seus objectius d'ocupació.

Un cop acabada la visita, Rangel ha mantingut una reunió amb els representants del consistori molletà.

 

Edicions locals