El CF Mollet UE aconsegueix la primera posició en categoria d’Alevins del Torneig de Futbol Base

L'Escola de Vilanova del Vallès va guanyar en la seva categoria. L'organització destaca l'èxit del torneig per la quantitat de participants

Durant tot el cap de setmana, el camp dels Germans Gonzalvo va acollir el Torneig Futbol-base "Ciutat de Mollet", on es van disputar partits en categories alevins i escola entre els equips del CF Mollet UE i d'altres poblacions de la província de Barcelona. Un total de deu poblacions convidades van participar en aquest torneig, que el president de l'equip molletà, Feliu Tura, defineix com "el final de festa, el tancament de la temporada".

Els guanyadors de dissabte van ser pel matí, l'Escola del Vilanova del Vallès i, per la tarda, els alevins del Mollet "B". Diumenge al matí, el trofeu se'l va endur el Gimnàstic de Manresa. Tots els participants van rebre algun tipus d'obsequi per agrair la participació. Tura assegura que aquest tipus de competicions fomenten que els nens juguin amb més intensitat que durant els partits de lliga, perquè s'ho prenen com una festa. "Es troben amb rivals de la lliga i amics al torneig", explica el president del CF Mollet UE. Tot i així, Tura admet que alguns es prenen els tornejos també com una competició equivalent a la de la lliga.

Les poblacions participants van ser Canovelles, Montornès, Caldes de Montbui, La Roca, Vilanova del Vallès, Argentona, Badia del Vallès, i també el RCD Espanyol.

 

Edicions locals