El veïns de Plana Lledó celebren els actes suspesos de la Setmana Cultural a l’Era

Algunes activitats es van suspendre a causa de la pluja fa un parell de setmanes. Ara, l'associació de veïns ha volgut acabar les seves festes al centre cívic l'Era

Dissabte a la tarda els veïns de Plana Lledó es van concentrar al centre cívic l'Era per poder celebrar aquelles activitats suspeses per pluja durant la Setmana Cultural del barri. La presidenta de l'Associació de Veïns, Isabel Santiago, comenta que "ha estat una sort poder comptar amb l'Era". Els actes que es van reservar per dissabte van ser l'actuació de Balls de Saló, el grup musical "Brisa de los Andes", Jordi Jiménez (cantant local) i el grup Diàspora. També es va anunciar que el mateix dissabte es faria el sorteig del pernil i l'embotit que van quedar pendents, per tal que ningú no es quedés sense participar.

La presidenta, Isabel Santiago, es mostra contenta perquè gràcies a l'alternativa de la festa al centre cívic les activitats no s'han quedat sense fer i la gent va poder gaudir dels espectacles. Segons Santiago "els veïns han rebut molt bé aquesta alternativa". I és que la continuació de la Setmana Cultural del barri de Plana Lledó va reunir tant veïns de la zona com curiosos que passaven per davant del centre cívic.

 

 

Edicions locals