El Club d’Escacs Mollet celebra el II Open Internacional d’Escacs Ciutat de Mollet

El torneig va néixer com un homenatge al desaparegut Ezequiel Martin. Les escoles també van fer un torneig com a cloenda de temporada

Pels aficionats i amants dels escacs aquest va ser el seu cap de setmana. I és que durant dissabte i diumenge el Mercat Vell va acollir la cloenda de la lliga escolar d'escacs i el II Open Internacional d'Escacs Ciutat de Mollet Memorial Ezequiel Martín. Pel que fa a les escoles, els guanyadors van ser: categoria ESO, IES Gallecs A; 5è i 6è de primària, Escola Sant Gervasi; 3er i 4rt de primària, Centre Estudis Mollet; i 1er i 2on de primària, Can Besora. Els més petits van fer diverses competicions i també partides simultànies dels més petits amb Grans Mestres del club molletà.

D'altra banda, els tres primers classificats de l'Open Internacional van ser, per ordre de punts, l'indi Kidambi Sundararajan, l'argentí Marcelo Panelo i el català Marc Narciso Dublan. El president del Club d'Escacs Mollet, Paco Fernández, assegura que aquest cap de setmana va ser "un bany d'escacs". Fernández calcula que el torneig de cloenda de la lliga escolar va reunir més de 150 nens, i que va ser "una festa molt maca". Relacionat amb el II Open Internacional d'Escacs Ciutat de Mollet Memorial Ezequiel Martín, el president del club d'escacs afirma que "aquesta competició s'ha consolidat com una de les més importants de Catalunya". Pel que fa a l'estiu, "la idea del club és donar a conèixer les activitats del club i promocionar els escacs pels més petits i els pares que encara no es familiaritzen gaire amb aquesta pràctica", explica un membre de la Junta del Club, Ramón Caro. En relació amb el Sistema Mollet, iniciativa del club molletà, encara no hi ha novetats, però el club espera poder implantar-lo a partir d'octubre.

 

 

Edicions locals