L’alcalde visita les noves instal·lacions d'Urbaser a Can Magarola

Urbaser s’encarrega, des de 2006, del servei de neteja i recollida de residus municipal. L'empresa presentava una nova nau de 1.500 metres quadrats

L'empresa Urbaser, encarregada del servei de neteja i recollida de residus del municipi, ha inaugurat les noves instal·lacions situades al polígon industrial de Can Magarola. En concret, l'empresa compta amb una nova nau de 1.500 metres quadrats, equipada amb una tecnologia més moderna, eficaç i sostenible. I és que aquesta reforma és una de les millores previstes en el contracte de concessió del servei que va signar Urbaser amb l'Ajuntament al setembre de 2006. En aquest sentit, l'alcalde Josep Monràs i la regidora de Medi Ambient, Ester Safont, van conèixer ara fa pocs dies les noves instal·lacions.

El manteniment i la sostenibilitat són dos dels eixos d'aquesta nova nau, que compta amb un taller de mecànica i un de neteja. D'aquesta manera, es millora l'espai per realitzar el manteniment de la flota de vehicles de neteja i recollida de residus. Així mateix, les noves instal·lacions compten amb plaques solars fotovoltaiques, un sistema de reciclatge de l'aigua utilitzada per netejar vehicles i un autocompactador de residus.

Aquestes, però, no han estat les úniques millores des de la concessió d'aquest servei a Urbaser. De fet, l'empresa ha ampliat i renovat la flota de vehicles, ha augmentat el nombre de treballadors i s'han aplicat nous sistemes d'organització. El nou servei també compta amb una pàgina web, on la ciutadania pot enviar els seus comentaris.

 

Edicions locals