La Flama del Canigó dóna el tret de sortida de la revetlla de Sant Joan

La celebració de la nit més curta de l’any acaba amb cinc sortides dels Bombers de la Generalitat per petits incendis

Puntual a la cita, la Flama del Canigó arribava dimarts a la nit a la plaça Catalunya per donar el tret de sortida a la nit més curta de l'any. Acompanyada d'en Mir, la Guillema i la Mariona, la Flama anava de la mà del Club Muntanyenc per encendre la foguera que, enguany, es va traslladar al parc de Ca l'Estrada. Tot i això, abans de partir cap a La Vinyota, la Flama va acompanyar la ballada de sardanes i el pilar dels Castellers de la ciutat.

Així, poc abans de les deu de la nit, la Flama marxava en cercavila cap a Ca l'Estrada, on va tenir lloc un sopar popular, la nit de Callicant i l'encesa de la foguera, amb música fins a passada la mitjanit.

Incidents de Sant Joan

La celebració de la nit més curta de l'any va acabar sense incidents destacats. Tot i això, els Bombers de la Generalitat van realitzar una quarantena de sortides a la comarca del Vallès Oriental, de les quals cinc van ser a Mollet. En concret, els Bombers van haver d'acudir al carrer Alzina, al carrer Palau Solità i a l'avinguda Caldes, per un contenidor encès; a la plaça Major, per un arbre cremat; i al carrer Francesc i Guàrdia, per uns matolls que cremaven. Així mateix, la Policia Local va haver d'atendre una dotzena d'avisos el mal ús de materia pirotècnic. Els cossos de seguretat també van detectar quatre cotxes amb els vidres trencats pel mal ús dels petards i una marquesina de la parada del bus malmesa.D'altra banda, la Policia Municipal va rebre 6 avisos per soroll i molèsties als veïns i, en dos casos, va actuar per incidències relacionades amb el consum excessiu d'alcohol a la via pública. L'Hospital de Mollet va atendre cinc persones per ferides lleus relacionades amb l'ús de material pirotècnic.

 

 

 

 

Edicions locals