Detingut un veí de Mollet per un delicte contra la salut pública

La Guàrdia Civil va intervenir un helicòpter amb un carregament de haixix, que el detingut resident a la ciutat hauria llogat junt amb un company. D'altra banda, els agents de seguretat també haurien detingut dos marroquins amb 114 kg

La Guàrdia Civil va intervenir ara fa uns dies la entrada per via aèria d'un carregament de haixix procedent del nord d'Àfrica. Durant l'actuació, els agents van immobilitzar l'aparell i van detenir el pilot. Investigacions posteriors van permetre la detenció d'un segon implicat en els fets. En aquest sentit, els detinguts són Juan Pablo GO, de 44 anys i veí de Sant Cugat, i Juan Álvaro NC, de 48 anys i veí de Mollet del Vallès, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública. Els detinguts haurien llogat l'helicòpter en una empresa de Sabadell. En l'operatiu, la Guàrdia Civil va intervenir, a més de l'helicopter, un turisme amb el que el segon detingut es desplaçava per facilitar el repostatge, un GPS i telèfons mòbils. Ambdós detinguts han ingressat a la presó per ordre del Jutjat d'Instrucció nº2 de Berja (Almería).

D'altra banda, la Guàrdia Civil hauria detingut dimarts dos ciutadans marroquins després de trobar-los amb 114 kg de haixix en un aparcament de la ciutat. Els dos detinguts són BG, de 39 anys, i AZ, de 36, veïns de la ciutat que han ingressat a la presó per un delicte de tràfic de drogues. La investigació hauria començat fa un mes i encara continua oberta.

 

Edicions locals