Una exhibició de les activitats realitzades al llarg del curs posa el punt i final al programa ‘Mou-te’

El projecte esportiu tornarà, com cada any, al mes d’octubre. En el si del programa, les persones grans realitzen diverses activitats físiques en els equipaments molletans

L'exhibició dels tallers que han realitzat els participants en el programa 'Mou-te' ahir a la nit al complex esportiu de Ca n'Arimon posava el punt i final a les activitats d'aquest projecte. I és que en el marc de 'Mou-te', que ha comptat amb la participació d'unes 200 persones, s'han realitzat diverses activitats físiques destinades a adults i gent gran. Dins el curs, els participants han pogut practicar diverses activitats físiques en el marc dels equipaments esportius municipals, així com altres de complementàries, com ara aiguagim, petanca, balls populars, i itineraris de passejades.

Aquest projecte esportiu, organitzat per l'Ajuntament de Mollet, comença al mes d'octubre i finalitza al juny, just quan els participants realitzen una exhibició davant de centenars de persones. L'acte va finalitzar amb la presència de l'alcalde Josep Monràs, que va compartir uns moments amb els participants en el programa i els hi va lliurar uns obsequis.

 

Edicions locals