El barri d’Estació del Nord celebra el seu 12è aniversari amb una festa al CEIP Sant Jordi

Un canó d’escuma va entretenir els més menuts dissabte al matí. I és que des de l’Associació de Veïns veuen aquesta festa com una bona manera d’establir relacions entre la gent del barri, que organ

Dins del programa de festes i activitats de la Setmana Cultural, el barri d'Estació del Nord va celebrar el 12è aniversari de l'associació de veïns amb diverses activitats. Des del dia 23 fins el 26 es van exposar els quadres de pintura a l'oli al local de l'associació, la revetlla de Sant Joan la van celebrar plegats, i per finalitzar la setmana, dissabte van organitzar un canó d'escuma i molta festa pels més petits, juntament amb una botifarrada i ball. Des de l'Associació de Veïns veuen aquesta festa com una bona manera d'establir relacions entre la gent del barri, que organitzant activitats coopera i es coneix. Dissabte al migdia desenes de nens i nenes van ballar sota l'escuma i van poder gaudir d'una petita festa, tot aprofitant el bon temps. Ja arribats al vespre, els veïns van assaborir una botifarrada preparada per l'associació de veïns del barri Estació del Nord i van agafar força pel ball que els esperava més tard.

El secretari i tresorer de l'associació, Diego Yáñez, explica que antigament la festa tenia una altra localització al barri, però que per motius d'espai es van moure al CEIP Sant Jordi. Yáñez destaca que el sopar del que van poder gaudir els veïns no pertany a un servei de càtering, sinó que cadascú porta de casa algun plat preparat i juntament amb la botifarrada ho comparteixen tot.

 

Edicions locals