Les pissarres digitals centren les jornades de la Fundació [email protected] al Sant Gervasi

Les jornades, que van començar ahir, continuaran durant el dia d'avui. Durant la inauguració, l’alcalde Josep Monràs va destacar que l’element central en l’educació ha de continuar sent el mestre

L'Escola Sant Gervasi acull aquests dies una sessió educativa entorn les noves tecnologies, enfocada principalment a l'ús de les pissarres digitals interactives. I és que diversos centres educatius ja han començat a implantar aquest sistema en les seves aules. En aquest marc, Fundació [email protected], entitat organitzadora, volia apropar amb aquestes jornades l'experiència d'altres escoles però també formar als professors entorn l'educació del segle XXI o les noves metodologies que es poden utilitzar amb les pissarres digitals, entre d'altres.

L'alcalde Josep Monràs felicitava, en aquest marc, l'iniciativa pionera de l'escola molletana "que des de fa temps apropa les noves tecnologies a l'educació". "Actualment s'està produint una minirevolució a les aules", explicava Monràs, fent referència a l'entrada dels ordinadors portàtils i les pissarres digitals a les aules i afegia: "Tot i així, l'element central ha de continuant sent el mestre".

L'Smart Notebook Iberian Conference tenia previst comptar amb la participació d'unes 200 persones, segons Fundació [email protected], entitat organitzadora.

 

Edicions locals