Joan Esculies presenta el seu darrer llibre titulat ‘Contes bàrbars’ a la Llibreria Illa

L’autor explica en aquest llibre set històries sobre persones que ens són estranyes. Entre els contes realistes del seu llibre, Esculies destaca un que passa a la ciutat de Mollet.

Joan Esculies presentava ahir a la tarda el seu darrer llibre: ‘Contes bàrbars', que conformen set històries. "L'he titulat ‘Contes bàrbars' perquè parla de persones que ens són estranyes,ja poden ser immigrants o gent que tenim al voltant i no coneixem prou", explica l'autor. Entre els contes realistes del seu llibre, Esculies destaca un que passa a la ciutat de Mollet "on viu una parella, i ella decideix anar a viure a Londres perquè pensa que serà més feliç, però no resultarà i tornarà a Mollet on li passaran més coses". "Aquest relat està lligat als somnis de cadascú", explica l'autor de ‘Contes bàrbars'.

Aquest és el tercer llibre de Joan Esculies, que va néixer a Manresa, on es desenvolupa un altre de les històries del ‘Contes bàrbars'. Amb anterioritat, l'autor ha publicat ‘L'ocell de la pluja', que va guanyar al 2002 el premi Ciutat d'Elx de narrativa; i ‘Tràilers', un recull de 85 relats curts que va guanyar el premi Mercè Rodoreda de contes i narracions.

 

 

Edicions locals