El Club Tennis Mollet organitza un torneig de 12 hores de Futbol 7

El campionat, que celebra la reforma dels vestuaris de l’equipament esportiu, tindrà lloc el proper 18 de juliol. Les persones interessades poden apuntar-se fins al dia 12 d’aquest mes

El Club Tennis Mollet inaugurarà aquest mes la reforma dels vestuaris de l'equipament esportiu. I per celebrar aquest fet, l'entitat ha organitzat un torneig de 12 hores de Futbol 7, en el que podran participar deu equips. Els participants en el campionat, que tindrà lloc el 18 de juliol, així com els acompanyats podran gaudir de les instal·lacions del club durant la celebració del campionat a preus reduït. A més, totes aquells participants que desitgin fer-se socis podran obtenir fins a un 50% de bonificació en la quota social. L'entrega de premis tindrà lloc el mateix dia en el si del sopar social del club.

Les persones interessades en participar poden inscriure's al torneig fins al proper dia 12 de juliol al Club de Tennis Mollet; o poden obtenir més informació per telèfon (93 570 67 58), fax (93 570 96 09) o correu electrònic ([email protected]).

Altres activitats esportives

A més, durant aquests mesos d'estiu, el Club de Tennis Mollet acollirà un seguit de campus per a nois i noies dirigits per Barcelona Total Tennis, com a continuació de les activitats que es desenvolupen en la Escola de Tennis del club durant la temporada. Així mateix, per primer cop, l'entitat, amb col·laboració amb Cambdridge School, organitza un campus d'anglès per a nens i nens de P3 a sisè de primària.

 

Edicions locals