Mollet celebra els primers actes de la Festa Major

La gimcana d’adults dels Morats va ser una de les proves amb més participants.

La colla dels Morats va donar dimecres el tret de sortida a la Festa Major elaborant un seguit de proves pels diferents carrers i places de Mollet adreçades al públic adult. Una de les organitzadores de l’acte, Vanessa Sánchez, es mostrava força satisfeta per la resposta de la gent: “En total han vingut 10 grups d’unes 5 persones cadascun. La veritat és que per ser el primer dia de la Festa Major no està gens malament. Tot i així, esperem poder augmentar el nombre de participants de cara a l’any vinent”. 

Una altra prova era la de menjar un tros de truita, olives, patates amb allioli i un xopet de cervesa el més ràpidament possible. L’objectiu no era un altre que passar una bona estona amb els amics.

D’altra banda, Torrats va començar la Festa Major amb una nova edició del concurs de curts cinematogràfics. Enguany van participar nou curts. Un dels membres del clan Hostel People, Pol Gutierrez, va explicar com va sorgir la idea de fer el concurs: “A nosaltres ens agrada molt el cinema i vam decidir fer un concurs de curts modest, petit. Però aquest any se’ns ha anat de les mans i ha participat molta gent”. Trifàsics, que participaven per primera vegada, es van endur el premi a millor curt Torrat per la seva temàtica molt vinculada a la Festa Major de la ciutat. El guardó més esperat va ser pels Tempranillos, que van apostar per un format diferent: el cinema mut. Durant la mostra es va projectar la pel•lícula Zombila.

L’últim acte de la jornada es va celebrar al Mercat Vell, on la colla dels Torrats va instal•lar una pantalla gegant per veure la tornada de la Supercopa d’Espanya entre el Barça i el Madrid. Després del partit, els seguidors blaugranes van celebrar el primer títol de la temporada a la plaça Catalunya.

Ahir dijous, els Morats van estrenar una de les novetats d'enguany: el Paint-Ball, una activitat low cost, ja que no s'utilitzava pintura, sinó aigua tintada. Només una hora més tard, les colles van celebrar la tradicional engrescada, primera prova puntuable de la Festa Major després d'un any sense competició. Ja a la nit, la colla Torrada va sopar al Mercat Vell, mentre que la Morada va optar per les pista exterior de Riera Seca. A continuació van tenir lloc la festa Morada (OMS) i la festa Torrada (Pub Fashion).

El gruix d’actes comença avui divendres, tot i que el pregó no es realitzarà fins demà.

Edicions locals