La Bombeta acull una festa solidària per l’associació Proyecto Cultural Siglo XXI

L’associació té la seu a Rubí i organitza un Casal d’Estiu a l’Equador. En l'acte celebrat a Mollet l'entitat va donar a conèixer aquest projecte educatiu

La seu de l'Associació d'Art i Cultura La Bombeta va servir de local per la festa solidària de Proyecto Cultural Siglo XXI, una associació que enguany torna a organitzar un Casal d'Estiu a l'Equador. La secretària d'aquesta entitat, Agnès Martínez, explica que l'objectiu principal de l'organització és muntar projectes educatius i de cooperació i que el Casal d'Estiu a l'Equador és integrador. Martínez comenta que des de l'associació busquen "aplicar el model de casal català d'aquí a llocs com l'Equador com a model d'ocupació del temps de lleure de manera educativa". Proyecto Cultural Siglo XXI torna enguany "amb la intenció de consolidar el casal a l'Equador", assegura Martínez. L'edició 2009 comença el 3 d'agost i acaba el 27 del mateix mes. Des de l'organització no es demana que tothom assisteixi les tres setmanes, però sí es demana "el compromís de fer allò que puguis dur a terme". Enguany viatjaran uns 23 voluntaris, més de la meitat que l'any passat.

Per amenitzar la festa, es va celebrar un concert dins de la seu de la Bombeta i estava previst que també actuessin Un poko chungo clown i un Dj.

 

 

 

Edicions locals