La Coral “El Clavell” acaba la temporada a l’Església de Sant Vicenç amb el Concert d’Estiu

L’entitat molletana va estar acompanyada pel Cor Driade de Terrassa. Enguany ha estat una temporada plena de canvis per aquesta coral de la ciutat


Com a cloenda de temporada, la Societat Coral "El Clavell" va celebrar diumenge a l'Església de Sant Vicenç el tradicional Concert d'Estiu. D'aquesta manera es tanca un cicle de canvis a la coral molletana. La presidenta d'"El Clavell", Rita Roca, explica "que enguany hem començat amb un mestre nou, l'Aleix Oliveres, per tant hem tingut un repertori nou", i afegeix: "Podríem dir que els fruits d'aquest canvi sortiran l'any vinent, aquest encara no; la temporada ha estat una posta a prova".

Amb motiu d'aquest canvi es van poder sentir cançons ben diverses a l'actuació de diumenge. A més a més, la coral molletana va estar acompanyada del Cor Driade de Terrassa que, segons Roca, "interpreten cançons més líriques". Pel que fa al repertori d'"El Clavell", la seva presidenta el defineix com "festiu i amb cançons refrescants, ara que som a l'estiu". La coral, fundada l'any 1913, va estar acompanyada d'un piano i va interpretar temes com "Las Mañanitas" o "Margarideta".

Tot i que amb aquest concert es tanqui la temporada, el proper dia 18 de juliol, els molletans estan convidats a La Llagosta, sent aquesta la última trobada de cantaires abans de les vacances. La valoració de la temporada és positiva segons Rita Roca, i és que "la coral viu un moment de revifada: actualment som uns 30 cantaires". Roca assegura que "procurem que sigui un projecte musical, però també cultural i participar de les activitats del poble".

 

 

Edicions locals