Galiot Teatre ofereix un espectacle de titelles a la piscina exterior de Ca n’Arimon

El bon temps i les vacances dels més menuts són dos elements a vegades difícils de combinar, però durant el mes de juliol, alguns ja han trobat la solució: les activitats que ofereix el complex esportiu molletà

Dissabte a la tarda, més de 400 persones gaudien d'un bon bany a la piscina exterior de Ca n'Arimon. D'ells, molts van canviar l'aigua per l'espectacle de titelles de Galiot Teatre, que va dur a la gespa el conte d'"En Patufet". El bon temps i les vacances dels més menuts són dos elements a vegades difícils de combinar, però durant el mes de juliol, alguns ja han trobat la solució: les activitats que ofereix el complex esportiu molletà. Passades les cinc de la tarda Galiot Teatre començava el seu espectacle, cridant l'atenció dels banyistes i, sobretot, dels més menuts que van seure al voltant de les titelles per no perdre'n detall. Pel que fa a activitats com les titelles, el director de Ca n'Arimon, Francesc Martín, explica que "des de l'any passat vam voler iniciar activitats alternatives, serveis complementaris i socioculturals per complementar la nostra oferta". Fent referència a aquesta alternativa, Martín assegura que "la iniciativa es va prendre de cara els dissabtes d'estiu a la tarda, perquè considerem que tenen un caràcter molt familiar", i afegeix: "En un principi ho havíem enfocat amb titelles i tant Galiot Teatre com nosaltres vam quedar molt satisfets amb l'experiència de l'any passat".

Tot i que les titelles siguin una de les activitats més seguides, Ca n'Arimon també ofereix durant el mes de juliol sessions de chill out amb bany nocturn, cinema a la fresca i bateig de submarinisme. El director del centre comenta que "la prova pilot del cinema a la fresca es va dur a terme l'any passat durant la Festa Major". Així, enguany es projectaran "El Intercambio" i "Red de Mentiras". També s'ofereix la possibilitat de conèixer el bateig de submarinisme de la mà d'una empresa molletana.

 

Edicions locals