Es presenta a Mollet el llibre ‘Estudios sobre la Constitución española. Homenaje al profesor Jordi Solé Tura’

L’obra, de dos volums, està editada per les Corts Generals, el Centro de Estudios Políticos y Constitucionales, la Universitat de Barcelona i l’Ajuntament de Mollet

En el marc del 30è aniversari de la Constitució espanyola, un grup de professors universitaris van decidir realitzar un treball científic sobre aquest document. Un projecte que, a més, és un homenatge al polític molletà Jordi Solé Tura, considerat un dels pares de la Constitució. "La major empremta que Jordi Solé Tura va deixar en la Constitució espanyola fou el sistema de participació política, el gran esforç per enfortir els sistemes de democràcia participativa, de democràcia directa" , explicava Marc Carrillo, coordinador de la publicació i membre Consell Assessor del Centre d'Estudis per la Democràcia, que afegia: "Enfortir la idea de la democràcia participativa i la configuració de l'estat autonòmic van ser les seves contribucions més important de Solé Tura".

Aquesta obrà acadèmica, editada en dos volums, està editada per les Corts Generals, el Centro de Estudios Políticos y Constitucionales, la Universitat de Barcelona i l'Ajuntament de Mollet. "Quan Marc Carrillo va presentar el projecte a l'Ajuntament vam voler col·laborar en aquest homenatge a Jordi Solé Tura", explicava l'alcalde Josep Monràs durant la presentació del llibre. "És un document que ve a reforçar l'important figura que va tenir Jordi Solé Tura en la redacció de la Constitució espanyola", afirmava Monràs.

 

Edicions locals