L’alcalde Josep Monràs rep quatre equips del CF Mollet UE

Entre els jugadors hi havia el grup de Cadet C i Aleví C del club, que enguany han aconseguit l’ascens de categoria, i els del prebenjamí A i B, que han estat campions en els seus respectius grups de lliga

L'alcalde Josep Monràs rebia ahir a la tarda a la Sala de plens de la Casa de la Vila els equips del CF Mollet UE amb millor classificació d'aquesta temporada. Entre aquests, es trobava el grup de Cadet C i Aleví C del club, que enguany han aconseguit l'ascens de categoria, i els del prebenjamí A i B, que han estat campions en els seus respectius grups de lliga. "És una satisfacció començar la temporada tots i acabar la temporada a dalt", assegurava el president del club molletà, Feliu Tura, en la presentació dels equips, i afegia: "Aquestes victòries demostren que hi ha una bona base al club", fet amb el que va coincidir amb l'alcade Josep Monràs, que va destacar que les posicions d'aquests grups "demostren la fortalesa de l'esport base de la ciutat".

El president del CF Mollet UE, però, també va voler destacar la tasca d'altres grups del club que, tot i no aconseguir un ascens, han fet una bona temporada. Aquest és el cas del Juvenil A, que s'ha quedat a un punt de l'ascens; el Cadet A, que ha acabat la lliga segon de grup; o l'Aleví A, que també ha quedat segon de grup però que no ha aconseguit la promoció per perdre un partit. Tura també va destacar el fet de que no només s'ensenyen tècniques de futbol als grups base sinó també educació. "Més que l'ascens, és important que no hi hagi nens expulsats, sinó nens educats, que segueixen a l'entrenador, que es comporten... es treballen valors com la rugositat", afirma Tura. En aquest sentit, l'alcalde Josep Monràs va explicar que "hem de reforçar l'esport base sobre la vessant fonamental d'educar".

 

Edicions locals