Óscar Clavijo, Sebàstia Palou i Àlex Pèrez, nous fixatges del CF Mollet UE

Els tres jugadors provenen del primer equip del CE Granollers i s’incorporen al club molletà amb ganes d’assolir els reptes marcats per l’entitat esportiva

Amb l'objectiu d'aconseguir una millor posició a Preferent i aconseguir pujar de categoria, el CF Mollet UE ha incorporat aquesta setmana tres nous fixatges, provinents del primer equip CE Granollers: Óscar Clavijo, Sebàstia Palou i Àlex Pèrez. "El fet que tots tres vinguin del mateix club és una coincidència, però no té cap altre objectiu que fitxar tres grans jugadors", explicava ahir el president de l'entitat, Feliu Tura, durant la presentació, i afegia: "No és una ofensiva contra el rival de la comarca, és fruit dels estudis de l'entitat i l'entrenador".

D'altra banda, l'entrenador del primer equip del Mollet, Sito Fradera, assegurava que "són jugadors de qualificada categoria dins de la categoria; són jugadors que coneixem". Fradera va destacar de Sebastià Palou que és "un jugador físic, amb un joc basat en la potència física i recorregut de banda"; d'Óscar Clavijo va dir que és "un jugador tècnicament molt qualificat per la categoria"; i d'Àlex Pèrez, que és "un jugador elèctric, que juga molt bé entre línies, intel·ligent dins i fora del camp".

En quant als jugadors, tots tres van coincidir en que el club els hi va plantejar un projecte interessat i valent, i que per això van acceptar. En aquest sentit, Àlex Pèrez va destacar que la proposta del Mollet de pagar als jugadors per partit guanyat o empat a fora tenia "dos elements positius: s'incentiva al jugador i a més contribueix a fer pinya".

 

Edicions locals