CDC engega una campanya solidària de recollida d’aliments i roba

‘Lluitem contra la crisis. Si sumem, podem!’ és el lema del projecte, que portarà a terme el grup polític a nivell nacional

‘Lluitem contra la crisis. Si sumem, podem!' és el lema de la nova campanya que Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) ha iniciat a nivell nacional per recollir aliments i roba. "El principi de la campanya és a nivell nacional però el pes recau en cada població", explica el portaveu de CiU a Mollet, Feliu Guillaumes. En aquest sentit, Joan Daví, president local de l'entitat, ha fet una crida als ciutadans perquè portin "aliments bàsics, com arròs, farina i llet, i roba usada al local de l'entitat [carrer Berenguer III, nº23, primer pis]", que romandrà obert les tardes de juliol, de 18.30 a 20.30 hores. Daví també ha anunciat que hi haurà un servei de recollida d'aliments, que es pot sol·licitar al telèfon 609 70 96 82. Així mateix, el partit també enviarà un miler de cartes a la seva xarxa de contactes informant de la campanya.

La iniciativa solidària va sorgir d'una Taula per la Pobresa que el president de CiU i secretari general de CDC, Artur Mas, va organitzar amb la participació de diferents entitats per transmetre informació de com estava la situació i quines iniciatives parlamentàries es podrien portar a terme. Segons explica el portaveu de CiU Mollet, Feliu Guillaumes, el primer fet que van denunciar les entitats a la taula va ser la saturació que patien i que "les administracions funcionen pitjor que mai". "El grup va voler actuar directament perquè la situació ho exigia i vam iniciar la campanya", afirma Guillaumes, que assegura que en les dues anteriors grans crisis el partit ja va realitzar una iniciativa semblant.

La campanya, que s'aturarà durant l'agost, es reprendrà al setembre. El responsable de la campanya a nivell nacional serà qui decidirà a quina entitat es destinaran els aliments i la roba recollida per l'agrupació local.

 

Edicions locals