EMFO entrega els diplomes del cursos de formació ocupacional per a persones aturades

Més de 200 persones s’han pogut beneficiar d’aquests cursos, segons l’alcalde Josep Monràs, qui assegura que la intenció del govern municipal és “continuar aquesta dinàmica, copsar les formacions

El centre GIRO s'omplia ahir a la tarda de gom a gom per rebre els prop de 200 alumnes que han cursat un curs de formació ocupacional enguany a través d'EMFO. En concret, s'han portat a terme un total d'onze cursos destinats a persones aturades que han pogut ampliar els seus coneixements a partir d'aquesta experiència. En aquest sentit, segons l'alcalde Josep Monràs, la intenció del govern municipal és "continuar aquesta dinàmica, copsar les formacions que es necessiten per fer la petició a la Generalitat d'aquests cursos". Així, Monràs explica que volen doblar la quantitat de cursos i de persones ateses al curs 2009 / 2010. "EMFO és un circuit d'inserció laboral, copsa les necessitats per formar persones i que es puguin inserir en empreses", explica Monràs.

Entre els alumnes destacava gent de totes les edats, contents d'haver finalitzat aquest curs. N'és exemple la Pepi, que ha realitzat un curs de telefonista-recepcionista, o el Carlos, que ha cursat electricista d'edificis i assegura que "ha estat excel·lent, he après i espero participar en altres cursos per seguir aprenent".

 

Edicions locals