Dones i motor, eix de la mostra que s’exposa aquests dies al CIRD Joana Barcala

L’exposició forma part de ‘Dones, motor de canvi’, un projecte que incorpora l’eix transversal d’igualtat entre dones i homes

‘Dones, motor de revolució' és la mostra que s'exposa aquests dies al CIRD Joana Barcala. "L'objectiu és sensibilitzar, els cotxes no són només cosa d'homes, la història ens ho demostra", explica Assumpta Pastor, regidora de Polítiques d'Igualtat. I és que l'exposició forma part de ‘Dones, motor de canvi', un projecte que pretén fomentar la participació laboral de les dones en el sector industrial i de serveis vinculats al motor a la comarca del Vallès Oriental, així com realitzar accions de sensibilització per trencar estereotips culturals i educatius envers la formació relacionada amb la tecnologia associada al món del motor.

L'exposició es podrà veure al CIRD Joana Barcala fins al proper 24 de juliol. Tot i així, Pastor afirma que la intenció des de la regidoria de Polítiques d'Igualtat és que la mostra torni a la ciutat al 2010 i fer-la arribar als estudiants.

D'altra banda, el projecte global està subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya i compta amb finançament del Fons Social Europeu. El projecte, però, s'ha portat a terme entre el Consell Comarcal del Vallès Oriental, l'Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l'Ocupació de Mollet (EMFO) i Granollers Mercat. ‘Dones, motor de canvi', forma part, a més, del projecte ‘Tribuna Vallès Motor'.

 

Edicions locals