El Museu Abelló posa en marxa tallers artístics en les tardes d’estiu

Cada dijous, els infants poden gaudir del projecte l’”Art és un joc”, que inclou una petita visita a les instal·lacions seguit d’un joc

El Museu Municipal Joan Abelló ha posat en marxa un seguit de tallers artístics durant les tardes d'estiu. Així, cada dijous, durant els mesos de juliol i agost, els infants tenen una cita en aquest equipament cultural. Durant l'estada, els participants realitzen una petita visita a les instal·lacions del museu o de la Casa del Pintor, i després porten a terme un taller. Avui, l'activitat, que començarà a les 19 hores, girarà entorn a pintar un plat. I és que els nens i nenes, després de visitar la col·lecció de ceràmica de la Casa-Museu de Joan Abelló podran decorar un plat per aplicar allò que han vist.

Els tallers continuaran durant els mesos de juliol i agost. En totes les sessions es farà primer una visita a algun indret de la col·lecció i, tot seguit, es farà el taller. Per poder participar-hi cal inscriure's prèviament al Museu Abelló al telèfon 93 544 50 99 o per correu electrònic [email protected] El preu de cada taller és de 2 euros.

 

 

Edicions locals