El CF Mollet UE intentará doblar el nombre de socis

L'entitat vol que les empreses, els comerços i la ciutadania s'impliquin en el nou projecte esportiu.

“Som un equip de Primera, aquest any, il·lusiona’t amb nosaltres!”. Amb aquest lema el CF Mollet UE ha encetat una campanya de captació de socis que pretén demanar la col·laboració d’empreses, comerços i de tota la població de Mollet per poder encarar el nou projecte futbolístic 2011-2012. Un projecte que el club vol compartir amb tota la ciutadania.

La passada temporada el primer equip va aconseguir l'ascens a Primera Catalana. Una proesa molt esperada durant els més de 90 anys d’història del club. Ara l'entitat ha encetat una campanya de captació de socis que pretén doblar el nombre actual i passar dels 150 als 300. “Els jugadors necessiten sentir-se recolzats per l’afició i per tota la ciutat de Mollet, ells portaran per tota Catalunya el nom del club i han de saber  que Mollet està amb ells”, afirma la cap de comunicació del club, Ariadna Comas.

El club molletà és conscient de la situació actual, i per això, per segon any consecutiu la quota anual de pagament de soci s’ha congelat i es manté en 75€ per a socis ordinaris, 38€ pels jubilats i 16€ l’abonament infantil. A més a més, es segueix aplicant el descompte per a persones que portin un nou soci al club de 30€ en socis ordinaris i 15€ per a jubilats.

Edicions locals