Els serveis d’emergències actuen amb celeritat per solucionar les incidències de l’aiguat de dissabte

L’actuació ràpida i coordinada dels serveis d’emergències i els diferents serveis municipals implicats va afavorir la resolució de les incidències causades per l’aiguat d’aquest dissabte a la tarda.

El fort aiguat que va caure dissabte a la tarda va causar diverses incidències a la ciutat. En menys de dues hores, van caure 44 litres per metre quadrat, que van anar acompanyats per fortes rafegues de vent.


L’aiguat va provocar incidències puntuals en la circulació a la rambla de Pompeu Fabra, ja que durant la màxima intensitat de l’aiguat els embornals no donaven abast per empassar l’aigua. També es va produir la caiguda d’una quinzena d’arbres en diferents carrers. Només en un cas es van produir danys a dos vehicles estacionats a l’aparcament de l’ambulatori de Can Borrell. El Servei de Parcs i Jardins va tallar l’arbre caigut i en va retirar les restes. La Policia Municipal també va precintar un pati a l’interior d’un edifici del carrer de Joan Maragall pel perill de caiguda d’una biga.


També es van registrar incidències relacionades amb el subministrament elèctric, que va afectar l’enllumenat del barri de Lourdes.


En tots els casos, els serveis d’emergències van actuar ràpidament per solucionar les incidències.

Edicions locals