Reforç al bus urbà durant l'estiu

L’Ajuntament reforça el servei de bus urbà amb un vehicle més durant l’horari d’estiu.

El proper 1 d’agost entra en vigor l’horari d’estiu del bus urbà, que redueix el nombre de vehicles respecte la resta de l’any. Tot i això, l’Ajuntament ha decidit reforçar el servei en les hores de més afluència de viatgers per oferir un servei millor.

Així, des de les 8 del matí fins a les 2 del migdia hi haurà dos vehicles del bus urbà en circulació i la freqüència aproximada de pas serà de 15 minuts. En els anys anteriors, l’horari d’estiu reduïa el servei a un únic vehicle en circulació durant tot el dia i a freqüències de 30 minuts.

Aquest reforç del servei en horari de matí respon a la voluntat d’oferir un millor servei a la ciutadania que utilitza el transport públic per moure’s per la ciutat. Cal recordar també que des de l’any passat, el bus urbà circula tots els dies de la setmana, inclosos els diumenges i festius.

L’horari d’estiu del bus urbà s’iniciarà el proper dilluns 1 d’agost i funcionarà durant tot el mes. A partir de l’1 de setembre, el servei de bus urbà recuperarà el seu horari habitual.

Edicions locals