EMFO lliura els diplomes del programa Forma-T i Insereix-T

El projecte té per objectiu potenciar la carrera professional de les persones desocupades amb dificultats per a la inserció sòciolaboral

EMFO va lliurar aquest dimarts els diplomes de la primera edició del Programa Forma-T i Insereix-T, que té per objectiu potenciar la carrera professional de les persones desocupades amb dificultats per a la inserció sòciolaboral. En aquest sentit, els 84 participants en el projecte han ampliat els seus coneixements en els cursos de consergeria/manteniment d'edificis; d'Agent Comercial; d'Expert/a en Neteja d'Immobles i/o de jardineria. Així, el regidor de Treball, Rafael Cabanilla, assegura que en aquests moments "cal apostar per la formació". I així ho han fet gairebé els 90 alumnes que han participat en aquesta promoció, com la Vanessa o el Carles. "De moment no he trobat feina però continuaré fent algun curs per preparar-me pel món laboral", assegura la Vanessa.

La segona edició d'aquest projecte començarà el proper mes de setembre. En aquest sentit, les persones que estiguin interessades en participar en aquest projecte poden adreçar-se a l'EMFO, al carrer Riera 7 1a planta, de dilluns a divendres, de 9 a 15 hores.

 

Edicions locals