La Llum projecta un documental d’Ariadna Leira que mostra l’experiència de Ràdio Nikosia

Ràdio Nikosia és un projecte de comunicació social que utilitza la ràdio com a medi d’intervenció per a contribuir a la prevenció en salut mental i a la lluita contra l’estigma social de la malaltia me

Cada mes, el Club Social La Llum porta a terme una xerrada per tal de conscienciar a la societat de les malalties relacionades amb la salut mental. Per aquest motiu, l'entitat va convidar ahir als components de Ràdio Nikosia perquè "ens expliquin la seva experiència", explica Puri Garcia, coordinadora del Club Social, i afegeix: "Aquestes xerrades són una manera de motivar a la gent". En aquest sentit, abans de passar a l'exposició, els participants en la trobada van poder veure el documental d'Ariadna Leira que mostra l'experiència de Ràdio Nikosia, que es titula "El reves del tapiz de la locura", on els redactors d'aquest mitjà entrevisten a psicòlegs, psiquiatres, periodistes i antropòlegs.

Ràdio Nikosia és un projecte de comunicació social que utilitza la ràdio com a medi d'intervenció per a contribuir a la prevenció en salut mental i a la lluita contra l'estigma social de la malaltia mental.

 

Edicions locals