Ràdio Mollet es traslladarà a la tardor a les instal·lacions de El Lledoner

Les obres de construcció i adequació dels estudis de Ràdio Mollet ja han començat. El consistori invertirà prop de 300.000 euros en aquest projecte

Ràdio Mollet es traslladarà a la tardor a les instal·lacions de El Lledoner, situat a la plaça Cinco Pinos. Així ho ha comunicat l'Ajuntament de la ciutat, que explica que "un cop s'inauguri el nou edifici, Ràdio Mollet començarà a emetre des dels nous estudis". En aquest sentit, l'Ajuntament ha iniciat les obres de les noves instal·lacions de l'emissora. Així, l'obra civil de construcció i adequació dels estudis de Ràdio Mollet s'ha adjudicat a l'empresa Acústica Integral, i té un cost de 181.606 euros. Un cop finalitzades aquestes obres, amb un termini d'execució de dos mesos, s'invertiran 110.000 euros en mobiliari i material tècnic i informàtic per equipar els nous estudis. Segons la regidora de Comunicació, Alicia Domínguez, "aquest és un canvi d'ubicació llargament esperat tant pels professionals de Ràdio Mollet com pels col·laboradors i representa una clara aposta de futur per als mitjans públics de comunicació".

Un cop finalitzat el trasllat de Ràdio Mollet està previst que l'edifici de Jaume I on fins ara ha estat ubicada l'emissora municipal s'enderroqui per construir el tercer ambulatori.

 

Edicions locals