Agustín Borrajo, més conegut com a Chiqui, s’incorpora a la plantilla del CF Mollet UE

El club també ha arribat a un acord amb Carles García, porter suplent del CE Granollers, i Adrián Cubero, del juvenil A del club molletà

Agustín Borrajo, més conegut com a Chiqui, és el nou fixatge del CF Mollet UE per a la propera temporada. D'aquesta manera, el club reforça la plantilla amb "un entrenador dins el camp", assegura el tècnic del primer equip Sito Fradera i afegeix: "En Chiqui reforça el tall defensiu, és un jugador de referència que a la seva edat està ben posicionat, coneix molt bé la categoria". Així, Feliu Tura, president del CF Mollet UE, explica que "Chiqui és una persona que ha cregut en la filosofia del plantejament del club".

Chiqui, de 29 anys, es va formar en la plantilla de la UD Gramanet i ha jugat les darreres cinc temporades al CF Ripollet, on ha estat el capità de l'equip. Chiqui assegura que ha marxat del Ripollet perquè "allà havia acabat un cicle". "Pot ser una temporada maca perquè la prima per partit guanyat o empatat a fora és interessant per al jugador, perquè tregui el millor de si mateix, i també fomenta el companyerisme en el vestidor".

Chiqui, però, no és l'únic fixatge d'aquesta setmana. I és que el CF Mollet UE també ha arribat a un acord amb Carles García, porter suplent al CE Granollers. Així mateix, Adrián Cubero, del juvenil A del Club, també jugarà la propera temporada al primer equip, en aquest cas com a lateral esquerra. En aquest sentit, el tècnic Sito Fradera assegura que García "és un porter que coneix la categoria, un jugador amb paciència" i que Cubero "el darrer mes d'aquesta temporada ja va treballar amb nosaltres, va debutar al darrer partit contra el Palafurgell, i tot i jugar en lloc canviat, va passar la prova amb força nota". Tot i les darreres incorporacions, el club no descarta algun altre fixatge.

 

Edicions locals