El CB Mollet fitxa Sergi Guardia i Javi Rodríguez del Milner Arenys

El club molletà no dóna per tancada la plantilla a falta "d'algun jugador més".

La configuració i planificació del primer equip del Recambios Gaudí CB Mollet que participarà la propera temporada al grup C de la Lliga EBA va prenent forma, després de la reducció de pressupost necessària i el replantejament del projecte, el nou tècnic Pau García ja pot treballar coneixent els noms dels deu jugadors que la formaran.

Així, continuaran al club el base Alberto Ferrer, els alers Roger Dam, Jonel Palou, Jonathan Ramírez, i el pivot Albert Griso

Les novetats per la propera temporada són el base Sergi Guardia, procedent del Milner Arenys de lliga EBA. Es tracta d'un base alt, bon defensor i amb bon 1 contra 1,  que serà el responsable de la direcció de l’equip amb Alberto Ferrer. 

A les posicions exteriors s’incorporarà el Dani Benítez, un escolta provinent del CB Granollers amb qui ha disputat les darrers temporades la lliga EBA, que es troba en procés de recuperació d’una petita intervenció quirúrgica al genoll realitzada a principis de mes, el que provocarà que s’incorpori a l’equip amb retard.

Les altres novetats s’han produït a les posicions interiors, amb l’entrada d’Hernán Olaguibe provinent de la UE Montgat, de l’Aitor Pérez del CB Hospitalet i de Javi Rodríguez del Milner Arenys.

En aquests moments el planter el configuren aquests 10 jugadors però encara no es pot donar per tancat donat que s’estan fent gestions per incorporar algun jugador més.

Des del club asseguren que "amb aquestes incorporacions l’equip ha rejovenit substancialment la plantilla i amb la continuïtat de jugadors claus d’anteriors temporades podrà  mantenir el to competitiu de les dues temporades anteriors". L'estil de joc també variarà una mica i "es buscarà  transmetre un joc agressiu, de ritme alt i amb una defensa més intensa" explica el club.

L’equip començarà els entrenaments de pre temporada el dimarts 16 d’agost i debutarà a la competició de lliga EBA el diumenge 18 de setembre a la pista del Valentine Montcada, un dels clàssics de la categoria que torna a disputar la lliga EBA després d’una permuta de plaça amb la UE Barberà i que comptarà amb una de les plantilles amb jugadors amb més experiència a la competició.

En breu es sabrà també el calendari de la Lliga Catalana d’EBA que començarà el primer cap de setmana de setembre.Edicions locals