El Museu Abelló convoca el certamen Mollet Art’11. Memorial Cesc Bas

En aquesta edició el certamen s'amplia a artistes de tot Catalunya.

El Museu Municipal Joan Abelló ha convocat una nova edició de Mollet Art. Memorial Cesc Bas, un certamen biennal que pretén difondre i promocionar l’obra dels artistes plàstics i visuals. La novetat d’enguany és que el certamen s’obre a la participació d’artistes de tot Catalunya.

Els artistes interessats a participar-hi poden presentar la seva obra fins el 30 de setembre. La inscripció és gratuïta i el tema i la tècnica escollida és lliure. Només cal enviar un book al Museu Abelló i una fotocòpia del DNI o qualsevol altre document que acrediti que s’és nascut o es resideix a Catalunya.

Un jurat format per persones destacades del sector de les arts plàstiques valorarà les obres i farà públic el veredicte el dia 7 d’octubre, amb l’exposició dels noms dels artistes seleccionats al taulell del mateix Museu. Amb l’obra de tots els artistes seleccionats es realitzarà una exposició conjunta a les instal•lacions del Museu.

A més a més, el jurat proposarà la persona que més destaqui de totes les seleccionades per a fer una exposició individual, que s’estrenarà coincidint amb la propera edició de la Mollet Art, i li oferirà una beca per assistir a la QUAM 2012. Aquesta, anirà a càrrec del Programa d’arts visuals de l’Oficina de Difusió Artística de la Diputació de Barcelona.

Aquest certament es va celebrar per primera vegada l’any 1993. A partir del 1995, amb la mort de l’artista molletà, va prendre el nom de Memorial Cesc Bas.


Bas és l'autor de monuments de la ciutat com el mil·lenari de Catalunya (plaça Prat de la Riba), el Mil·lenari de Mollet (Rambla Nova) o el monument a Rafel de Casanovas al carrer Rafel de Casanovas. 


Sota aquestes línies e spoden consultar les bases del concurs en PDF.

Edicions locals