El CF Mollet UE debutarà al camp del Peralada

L'equip d'Albert García jugarà a Primera Catala per primera vegada en 90 anys d'història.

La Federació Catalana de Futbol ha definit el calendari de partits de Primera Catalana per la temporada 2011-2012. Els campionats començaran l'11 de setembre i finalitzaran el 3 de juny del 2012. El CF Mollet UE és l'únic representant del Vallès Oriental en aquesta categoria i és l'equip que està en superior categoria de tota la comarca.

L’equip s’estrena en aquesta categoria a partir de la victòria del passat dissabte 21 de maig del 2011 contra el CF At. Gironella, quan l’equip molletà va vèncer per 3-1. Una fita que ha fet història i que en els més de 90 anys del club encara no s’havia aconseguit.

Dins del grup 1, en el que ha estat inclòs el CF Mollet UE hi ha Cerdanyola del Vallès FC, Sant Cristóbal CP, San Lorenzo UD, Ripollet CF, Montcada UD, Junior CF, Peralada CF, Gramanet Milan UD B, Farners CE, Lloret CF, Palamós CF, Guíxols AD, Vilassar de Mar UE, Avià UE, Premià CE i Figueres UE. L'entrenador del club, Albert Garcia, creu que “el grup és complicat, difícil, però al mateix temps és competitiu i no hi ha cap rival clar ni per pujar ni per baixar. La nostra filosofia és sempre fer un bon futbol i la categoria ens fa augmentar el ritme, el procés competitiu sempre implica millorar".

El CF Mollet UE debutarà com a visitant al camp del Peralada CF en la primera jornada de lliga el diumenge 11 de setembre.

Edicions locals