Fa un any de la inauguració de l'Hospital de Mollet

L'alcalde Josep Monràs ha aprofitat per recordar que "aquest és un hospital en creixement i no poden escapçar-nos els recursos per seguir creixent".

Dilluns, 18 de juliol, va fer exactament un any que el president de la Generalitat José Montilla, acompanyat de la consellera de Salut Marina Geli i l'alcalde de Mollet Josep Monràs, inaugurava l'Hospital públic de Mollet després de llargs anys d'espera. 


Monràs ha volgut recordar aquest primer aniversari: "Hi ha un abans i un després d'aquesta data tot i que les incerteses del moment fa que estiguem en alerta sobre els ajustos sanitaris que s'estan produit a tot Catalunya". Monràs ha admès que el seu desenvolupament no serà al 100% fruit de les retallades, tot i que "la darrera reunió amb el director del Servei Català de la Salut no va ser negativa".


El director de l’Hospital, Jaume Duran va recordar les sensacions que tenia ara fa un any: “Molta il·Lusió, era un projecte de tots fet per tots i les coses surten bé quan és una suma de tothom”. Duran va valorar positivament aquest primer any: “ara tenim 50.000 persones més per atendre, hi ha àrees a millorar però l’activitat ha augmentat entre un 10% i un 20% respecte abans del trasllat”.


L'alcalde també ha avançat que s'estan realitzant millores al servei d'urgències. Monràs ha recordat que "haurem de intentar no paralitzar el projecte del Sociosanitari si no, en un període de quatre anys tindrem un colapse d'usuaris. El nostre és un hospital en creixement i el que no poden fer és escapçar-nos els recursos per aquest creixement". 


L'Hospital ha sofert una reducció important pel que fa als serveis administratius direcció.

Edicions locals