TOC d'estiu tanca i dóna pas a la Festa Major

El passat diumenge va finalitzar el programa d’activitats amb un esmorzar i un tast de tomàquets.

L’esplanada de l’Església de Gallecs va ser l’escenari de la darrera activitat del programa d’activitats TOC.


Aquesta última cita, gratuïta i oberta a tot el públic, va ser diumenge al matí, de 10 h a les 13 h, i va girar entorn als tomàquets. Ela assistents van poder comprar els diferents tipus de tomàquets a 3’50€/kg.


Els tomàquets que es van poder tastar a l'esmorzar van ser La Pometa de La Garriga, Rosa Ple de Parets i Cardedeu, Cor de Bou de Vacarisses i, finalment, Pare Benet de Bedore i Igualada. A més, els més petits també van poder gaudir d’un taller relacionat amb els tomàquets. Per acabar, els interessats van poder visitar els horts per tal d'apropar-se una mica més a la flora i fauna de Gallecs.


Arriba la Festa Major de Gallecs


Dijous es dóna el tret de sortida a la Festa Major de Gallecs amb el sopar d’intercanvi i el concurs de truites i el cinema a la fresca. Divendres, la festa continua amb la tercera edició del  Festival Botifarra a la crisi. La colla dels Torrats col•laborarà amb la cercavila Pixa Vins amb el Moll Fer i la seva bota. Més tard, hi haurà els concerts de l’orquestra Motherfucker, Sweet & Dandy i la Itaca Band. 


Dissabte la festa de l’escuma i la xocolatada copsaran l’atenció dels més petits i al vespre, el sopar de germanor i el ball amb orquestra la dels més grans. La festa es completarà diumenge amb la diada castellera de la colla dels Castellers de Mollet i els Nyerros de Manlleu.

Edicions locals