L'Ajuntament reconeix als alumnes més brillants de la Selectivitat

Anabel Morales (IES Gallecs), Remei Rico (IES Vicenç Plantada) i Xavier Guerrero (Escola Sant Gervasi) van rebre un obsequi de mans de l'alcalde i la regidora d'Eduació.

Aquest matí, l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, acompanyat de la regidora d’Educació, Alícia Domínguez, ha rebut als alumnes molletans que han superat amb millor nota les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) de cada un dels centres de secundària de la ciutat.


Els alumnes han estat obsequiats amb un val de la cooperativa Abacus per a material escolar, la última edició de la revista Notes i el llibre del CED, Jordi Solé Tura, un molletà il·lustre i també amb unes entrades al complex esportiu de Ca n'Arimon. L'alcalde ha donat un consell als tres alumnes guardonats: "Exprimir les capacitats que cadascú té. Per fer-ho, cal esforç, treball i constància".


Els alumnes rebuts han estat Xavier Guerrero (Escola Sant Gervasi), Remei Rico (IES Vicenç Plantada) i Anabel Morales (IES Gallecs). A la cita ha faltat la millor alumna de l'IES Mollet, Maria Macián.


D’aquesta manera, l’Ajuntament de Mollet vol reconèixer la feina d’aquests estudiants com a exemple d’esforç i superació i els ha encoratjat a seguir estudiant i preparant-se per al futur.

Edicions locals