El Club de Tennis El Calderí inaugura les reformes dels nous vestuaris

El tenista Albert Costa i el president del club Luis Martínez van ser els encarregats de tallar la cinta inaugural acompanyats de la regidora de Salut, Carme Guarro. El club també va fer, en el si de l’acte, un homenatge a tres socis:

El Club de Tennis El Calderí inaugurava ahir a la tarda les noves instal·lacions del club. I és que l'entitat ha reformat els vestuaris, ja que "els vestuaris que teníem aquí quan jo vaig entrar de president estaven bastant deteriorats i una de les condicions que pensàvem per tenir unes instal·lacions dignes era millorar els vestuaris", explica el president del Club, Luís Martínez. Amb anterioritat, el club ja havia reformat les pistes de pàdel i la piscina exterior. Tot i això, segons el president de l'entitat, encara queden per fer algunes millores, com ara suprimir les poques barreres arquitectòniques que hi ha al club, cobrir la piscina en part o en la seva totalitat i millorar el gimnàs. En aquest sentit, va ser el tennista Albert Costa, i accionista majoritari de El Calderí, acompanyat del president del club i la regidora de Salut, l'encarregat de tallar la cinta inaugural perquè els assistents poguessin gaudir de les noves instal·lacions.

"Mollet mereix i necessita un club com el Tennis Mollet i no tinc cap dubte que aconseguiran allò que es mereixen: un gran club esportiu i de tennis". Amb aquestes paraules Carles de la Torre, cap de relacions públiques de la Federació Catalana de Tennis, va mostrar al club molletà el seu recolzament personal i el de l'entitat a la que representava en els parlaments, poc abans d'anunciar un sentit homenatge que el Club de Tennis Mollet va fer a tres socis: Andreu Solà, Ramon Gómez i Miquel Rebull. "Quan vaig entrar com a president vaig pensar que era una llàstima que després de 36 anys encara no s'hagués fet un homenatge a les persones que van tenir la idea de formar aquest club, persones que han mostrat també la seva confiança vers l'actual directiva", explica Martínez.

 

 

Edicions locals