Restriccions en el trànsit ferroviari a l’altura de l’estació de Mollet-Sant Fost

La causa: la posada en funcionament d’un viaducte provisional de la línia d’ample convencional Barcelona-Portbou a l’altura de Montmeló. Els talls de trànsit es produiran aquest cap de setmana, de 22.55 a 10.55 hores

Aquest cap de setmana es produiran un seguit de talls de trànsit ferroviari a l'altura de l'estació de Mollet-Sant Fost. La causa: la posada en funcionament d'un viaducte provisional de la línia d'ample convencional Barcelona-Portbou a l'altura de Montmeló. Aquestes obres formen part de la construcció del tram Mollet del Vallès-Montornès del Vallès de la Línia d'Alta Velocitat Madrid-Barcelona-frontera francesa. En aquest sentit, els talls de trànsit es produiran aquest cap de setmana, de 22.55 a 10.55 hores, i continuaran el proper 25 i 26 de juliol. Així, entre les 22.55 i les 5.55 hores la circulació ferroviària s'interromprà, i de 5.55 a 10.55 hores els trens circularan per una única via. Per això, la línia 2 nord de rodalies (Maçanet / Sant Celoni-Aeroport) continuarà amb el servei habitual en els trajectes Aeroport - Mollet Sant Fost i Granollers Centre - Maçanet però hi haurà un servei alternatiu per carretera entre Mollet Sant Fost i Granollers Centre per a sis trens. També es veuran afectats alguns trens de mitjà i llarga distància.

En concret, aquest cap de setmana els operaris completaran el trasllat de la via que utilitzen els trens que circulen en sentit Barcelona amb les operacions de connexió de les noves instal·lacions amb les ja existents i las comprovacions necessàries per verificar el seu òptim funcionament. Les obres continuaran el proper cap de setmana del 25 i 26 de juliol amb el desplaçament de la via per la que circulen els trens en direcció Girona.

 

Edicions locals