El PSC Mollet presenta l’acord de finançament per Catalunya a la ciutadania

L’acte va comptar amb la presència de la presidenta de l’agrupació molletana del PSC, Montserrat Tura, que va explicar que “si no hagués estat per Catalunya i la reforma de l’Estatut de 2006, no hi hauria hagut

Ara que el president del Govern, José Luís Rodríguez Zapatero, i el president de la Generalitat, José Montilla, han arribat a un acord pel finançament de Catalunya i altres autonomies, és moment de difondre la informació als ciutadans. Amb aquest objectiu, dissabte al matí el PSC Mollet va muntar un estand informatiu al parc de Can Borrell. Des del partit expliquen que "les informacions que farem arribar a la ciutadania és la feina desenvolupada pels socialistes i, especialment, els fets de José Montilla", on es destaca l'acord de finançament. Des del PSC també asseguren que "aquest finançament compleix l'Estatut i, a més, impulsa una relació financera a Espanya".

A l'acte informatiu va assistir la Consellera de Justícia del Govern de la Generalitat i presidenta de l'agrupació molletana del PSC, Montserrat Tura. Tura va fer companyia els seus companys de partit, on també es trobava l'alcalde Josep Monràs. En relació amb l'acord de finançament, Tura assegura que "si no hagués estat per Catalunya i la reforma de l'Estatut de 2006, no hi hauria hagut aquest acord de finançament i el conjunt d'autonomies d'Espanya no rebria més diners". Així, Tura afegia que "ara a Catalunya se'ns té en compte la població real i les competències de la Seguretat Pública". Respecte el discurs del Partit Popular, Tura va dir que "és hipòcrita i anticatalanista, perquè saben que aquest procés ens afavoreix".

 

Edicions locals