Kandeema realitza un sopar solidari per presentar el nou projecte de l’entitat

Es tracta de la construcció d’una sala d’informàtica al Senegal, perquè els ciutadans d’aquesta zona tinguin major accés a la informació

L'entitat Kandeema es vestia aquest cap de setmana de festa. I és que l'associació organitzava un sopar solidari amb l'objectiu de presentar el nou projecte que tenen en mans. En aquest sentit, Ahmadou Tidiane Diallo, secretari de l'entitat, explica que l'any passat van presentar un gran projecte per construir un centre cultural català al Senegal en el que tenen previst treballar els propers deu anys. Així, en aquesta ocasió, Kandeema presentava l'inici d'una de les fases del projecte: la construcció de la sala d'informàtica al Senegal, perquè els ciutadans d'aquesta zona tinguin major accés a la informació. "Quan el projecte estigui aprovat, organitzarem un viatge amb autoritats per posar la primera pedra", explica el secretari de l'entitat.

Kandeema, a més, volia amb aquest sopar recordar les costums del Senegal i fer una trobada amb altres companys. En aquest sentit, la música tradicional i el menjar típic van ser dos dels eixos de la festa que va comptar amb la presència d'autoritats, com el regidor de Solidaritat, Antonio Felices. Les persones assistents al sopar van gaudir dels plats que les dones de l'entitat van preparar: arròs blanc, kuskus i salsa de ceba amb pollastre, entre d'altres.

 

 

Edicions locals