L’Hospital de Mollet participa en una prova pilot de seguretat clínica per als pacients

“Revisem la manera en que fem les coses per fer plans de millora”, explica el director general del centre, Jaume Duran. L’equipament sanitari presentava ahir la memòria 2008 que, segons Duran, mostra que l’Hospital té

L'Hospital de Mollet està participant en una prova pilot de seguretat clínica per als pacients en les àrees d'urgències, quirúrgica i d'hospitalització. D'aquesta manera, "revisem la manera en que fem les coses per fer plans de millora", explica el director general del centre, Jaume Duran. A més, el centre també treballa en la millora de la identificació dels pacients i la cirurgia segura. Així ho van explicar els responsables de l'Hospital de Mollet, en el si de la presentació de la memòria de l'any 2008. En el document destaquen xifres com les altes d'aguts realitzades (8.000), les urgències ateses (73.000) o els parts que hi ha hagut (600), entre d'altres. En aquest sentit, el director general de l'Hospital de Mollet, Jaume Duran, va assegurar que l'Hospital té "una activitat assistencial estable".

Duran també va parlar de l'ampliació dels horaris de TAC (a partir de setembre les 24 hores els 365 dies de l'any), l'habilitació d'un box de triatge a urgències per "prioritzar el temps d'espera i que quan un usuari arribi al centre sigui visitat en un primer moment per determinar la gravetat", o la integració dels serveis que es realitzen en altres edificis a l'Hospital, en aquest cas: pneumologia i cirurgia primària, entre d'altres. L'hospital també ha incorporat un sistema informàtic per als pacients, que s'instal·larà aquesta setmana, i un departament d'atenció al client que compta amb un mediador cultural. "Ara mateix la feina del mediador cultural és indispensable", expliquen des de l'Hospital. El centre també treballa en el redisseny del pla de sistema informàtic, de manera que atenció primària i hospital puguin accedir a l'historial clínic d'un pacient.

 

Edicions locals