L’escola Quitxalla presenta un CD de cançons infantils davant de més de cent persones

“Quitxalla canta” és un recull de versions fetes per les mestres de l’escola, gravat amb la col·laboració del músic molletà Oriol Bargalló

Per primera vegada en la història de l'Escola Bressol Quitxalla, les mestres que en formen part han enregistrat un CD i l'han presentat en directe al carrer. Dimarts a les set de la tarda començava l'espectacle de presentació de "Quitxalla canta", gravat amb la col·laboració del músic molletà Oriol Bargalló. Un total de quaranta-una cançons formen el disc, de les quals la última, que dóna nom a l'àlbum, està interpretada pels músics i pares que han col·laborat en la seva l'elaboració. Els altres temes estan cantats per les nou mestres, i són clàssics com "Cargol treu banya", "Los pollitos", "Castanyera", "La lluna,la pruna" o "Patufet". La presentació del disc es va celebrar davant l'escola amb l'assistència de més d'un centenar de persones. Entre el públic hi havia pares, mares i alumnes del centre, així com curiosos.

El disc es presenta com "l'expressió d'alegria que es viu cada dia a la nostra escola bressol". Des de l'escola expliquen que "la decisió de dur a terme aquest projecte prové d'anys enrere, però fins ara no s'ha pogut dur a terme". Les ganes de les mestres i l'humor dels pares i mares va fer de l'actuació un bon exemple de diversió i alegria, mentre els més petits repetien les cançons que han après durant el curs.

 

Edicions locals