L’Hospital de Mollet confirma el primer cas de grip nova a Mollet

Es tracta d’un jove de 16 anys que divendres passat acudia al centre sanitari amb els símptomes. El cultiu va donar positiu, però va ser donat d’alta el mateix dia. Segons l’alcalde Josep Monràs es tracta d’un

Un jove de 16 anys és el primer cas confirmat de grip A H1N1 a Mollet. Divendres passat, el jove, alumne d'un campus a Ca n'Arimon, acudia a l'Hospital de Mollet amb els símptomes d'un estat gripós, on hores més tard es confirmava que tenia el virus. En aquest sentit, l'alcalde Josep Monràs ha destacat que es tracta d'un cas "absolutament lleu, aïllat". Segons Monràs, el noi no va haver de ser hospitalitzat i es troba a casa seva. Els serveis sanitaris van activar els protocols del servei català de salut el mateix dia que el jove va acudir a l'Hospital. Monràs explica que dissabte es va comunicar al departament de Salut la noticia, i que aquest va decidir que "no calia prendre cap tipus de mesura ja que era un cas lleu".

"En aquests moments no parlem de cap brot de grip nova a Mollet del Vallès", assegurava Monràs i afegia: "No s'ha de crear alarmisme, perquè no hi ha raons ni arguments". En aquesta línia, el director general de l'Hospital de Mollet, Jaume Duran, va voler donar un missatge de tranquil·litat, i va afirmar que "estem treballant de la mà amb el departament de Salut". Així mateix, en la darrera setmana s'han realitzat set protocols de la nova grip que han donat negatiu.

 

Edicions locals