Oriol Pujol parlarà de l’acord entorn el nou finançament per Catalunya a Mollet

El polític analitzarà el posicionament de CiU davant el nou pacte de finançament el proper dimarts a les 20.30 hores al Casal Cultural

El diputat de CiU en el Parlament, Oriol Pujol, analitzarà la propera setmana a la ciutat el nou finançament que ara fa uns dies van pactar el Govern català i espanyol. En aquest sentit, l'agrupació local de CiU ha convidat a Pujol per parlar, principalment, del posicionament de CiU davant d'aquests fets ja que consideren que "el tema no pot ser més calent, ni la persona més adient per donar-nos informació". Les persones interessades poden participar en la xerrada que tindrà lloc el proper dimarts 28 de juliol a les 20.30 hores al Casal Cultural.

Oriol Pujol, fill de l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol, és, actualment, el portaveu de CiU en el Parlament de Catalunya. Va néixer a Barcelona l'any 1966 i és llicenciat en Veterinària. A més, Pujol ha fet un màster en direcció i administració d'empresa. Des de els anys noranta, Pujol ha treballat en diversos projectes d'àmbit català, fins que al 1999 va entrar com a regidor a l'Ajuntament de Barcelona. Poc després, va ser escollit diputat del Parlament i des de 2007 és el portaveu de CiU en aquesta cambra.

 

 

Edicions locals