El Belloc cedeix al primer equip del Mollet HC la seva plaça a Primera Nacional Catalana

Com a conseqüència d’aquesta decisió, el segon equip del club podrà ascendir a Segona Catalana. Així mateix, el primer equip també encararà la propera temporada amb nou tècnic: en Josep Mª A

El Mollet HC està patint importants canvis aquestes setmanes prèvies a les vacances. I és que fins a última hora no s'ha resolt definitivament quines seran les categories que ocuparan el primer i segon equip la propera temporada. En aquest sentit, el primer equip del club seguirà a la categoria on fins ara ha jugat: Primera Nacional Catalana, gràcies a la renúncia del Belloc, que per falta de jugadors s'ha vist empès a cedir el lloc a un altre equip. Segons explica el president del Mollet HC, Pascual Alemany, "el Belloc ens ha triat per la bona relació que tenim amb ells; hi havia altres equips en la mateixa situació que nosaltres". Així mateix, el primer equip també encararà la propera temporada amb nou tècnic: en Josep Mª Aranda, provinent del Cerdanyola. En referència al nou entrenador, Alemany assegura que "és un home molt seriós i amb molt carisma".

Pel que fa al segon equip del Mollet HC, ja és definitiva la categoria de la temporada vinent: Segona Catalana. Després que aquest equip aconseguís pujar des de Tercera Catalana, els jugadors van veure truncades les expectatives en el moment que el primer equip del club es va veure avocat al descens. Ara que s'han produït aquests canvis, el segon equip podrà veure realitzat el seu esforç i podran provar la nova categoria.

 

Edicions locals