Les obres de la Tresoreria de la Seguretat Social ja estan en marxa

De moment ja s’ha tancat el solar, s’ha realitzat un estudi de cimentació i aquesta setmana ja han començat els moviments de terra.

Fa dues setmanes, el Ministeri de Treball anunciava a l’Ajuntament l’inici de les obres de construcció de la Tresoreria de la Seguretat Social, al solar del carrer Gaietà Ventalló. L’inici d’aquestes obres és una bona notícia per la ciutat, ja que els constants anuncis de retallades fan perillar alguns dels projectes previstos.

Les obres de la nova oficina integral de la Tresoreria de la Seguretat Social ja són visibles al centre històric de Mollet, al solar que hi ha al carrer de Gaietà Ventalló cantonada amb el carrer d’Espanya (baixada de Can Rota). De moment ja s’ha tancat el solar, s’ha realitzat un estudi de cimentació i aquesta setmana ja han començat els moviments de terra.

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, es mostra satisfet amb l’inici d’aquestes obres, ja que el fet no s’hagin vist afectades per la retallada de la inversió pública significa una clara aposta de la Tresoreria per la nostra ciutat.

La nova oficina centralitzarà tots els tràmits de l’Institut Nacional de la Seguretat Social i de la Tresoreria General, de manera que suposarà una agilització de tràmits i la reducció del temps d’espera per als usuaris.

Quan entri en marxa aquesta nova oficina, Mollet comptarà amb un servei més de capitalitat a la seva àrea d’influència. La nova oficina integral donarà servei a 12 municipis, una població de més de 150.000 habitants, 4.400 empreses, 50.700 treballadors i uns 23.000 pensionistes. Actualment, aquests tràmits s’han de fer a les oficines que la Tresoreria té a Granollers o Cerdanyola.

Edicions locals