La llesca, molt més que una llesqueria

C/ Jaume Coll, 15

Com el seu nom indica, el restaurant la Llesca, situat al carrer Jaume Coll número 15, va començar fent les seves tradicionals llesques. Les torrades calentes, fresques i d’ibèrics caracteritzen aquest restaurant des de fa anys.

Amb el pas del temps, La Llesca ha anat introduint diferents carns i peixos a la seva carta. També disposa d’un magnífic assortit de pasta artesanal procedent del Mercat Municipal. Els arrossos, els fideus i, sobretot, l’assortit d’embotits ibèrics completen la carta de la llesqueria.
Per acompanyar a tota aquesta oferta gastronòmica no podia faltar una carta de vins de qualitat per a tots els gustos. El local és rústic i acollidor, un espai on podreu triar fer unes tapes, un dels seus menús, o el seu producte per excel·lència, una llesca.

A més, especialment en aquesta época de l’any, l’establiment compta amb una terrassa ideal per gaudir del bon temps prenent quelcom amb els amics o la família.

La Llesca ofereix de dilluns a divendres un menú diari de 9€, i pels caps de setmana un menú especial de 15€. El preu mig de la seva carta és de 20-22€.

Edicions locals