L’experiència i la tradició gallega arriba a mollet de la mà de la casa Gallega

c/ Marià Fortuny ,38- 42
TEL. 622067936

Tot just fa dues setmanes, el passat 8 de juny, que s’ha inaugurat el restaurant Casa Gallega al carrer Marià Fortuny, número 38-42.  Tal i com el seu nom indica, Casa Gallega és especialista en la cuina gallega. Entre tot el ventall gastronòmic d’aquest territori, cal destacar del nou restaurant el “Pulpo a Feira”, pop amb patates, pebre vermell i oli d’oliva cuinat en una olla de coure. Un plat típic també és el “Lacón a la gallega”.

A banda dels tradicionals plats gallecs, Casa Gallega presenta un gran assortit de tapes on podem trobar “chocos”, “ravas”, peixet fregit, seitons o anxoves entre d’altres.

Casa Gallega també compta amb un menú diari de migdia de dilluns a divendres per 9 euros amb   beguda, postres i cafè inclosos. Els sopars familiars, d’amics o d’empresa també tenen cabuda en aquest racó gallec que, com és tradició, per cada beguda que et prenguis et serveix una tapa.

El seu propietari compta amb més de 30 anys d’experiència en sector de l’hostaleria. La Casa Gallega ja va seduir els paladars de molts manresans durant els anys que el restaurant va ser a la capital del Bages.

Edicions locals