PiTapes celebra el primer aniversari d’una nova forma de veure la gastronomia

c/ Jacint Verdaguer, 6
TEL. 935937222

Una cuina de mercat basada en platets de qualitat i tapes elaborades. Així es defineix la gastronomia que des fa un any treballa el restaurant PiTapes. En un espai original i diferent, ha aconseguit cridar l’atenció de molts molletans i no molletans que venen fins i tot d’altres comarques expressament a dinar o sopar a PiTapes. El secret, segons el propietari, és el sacrifici, la il·lusió, un equip jove i sobretot, la dedicació gastronòmica d’aquest.

En aquest primer any de vida, han visitat el PiTapes 26.683 persones. S’han servit 12.984 croquetes de pollastre rostit i pernil i 4.312 racions de raves de pollastre.

Entre el gran ventall de tapes i platets, cal destacar plats com els ous esclafats amb foie, pernil i oli de tartuf o els ous esclafats amb botifarra de perol. Un altre plat molt popular són les raves de pollastres, ben macerades, arrebossades amb xips de patata  i amb salsa de mostassa. I la curiositat se satisfà amb el bikini de pernil ibèric, mozzarella i tòfona, la cua de bou desossada amb patat al morter o les originals raves de pollastre tandoori cuixents. 

A banda de les diferents sales interiors del restaurant recentment decorades, PiTapes compta amb una terrassa-jardí privilegiada per aquesta època de l’any. Bé en una taula, o bé en una bota de vi, podreu gaudir del bon ambient i sobretot, de la seva bona cuina.

Edicions locals